ÖZATEŞ GRUP

HOŞ GELDİNİZ

HAKKIMIZDA
ÖZATEŞ GRUP

HOŞ GELDİNİZ

FAALİYET ALANLARI
ÖZATEŞ GRUP

HOŞ GELDİNİZ

İLETİŞİM

Hakkımızda


1997 yılında kurulan Özateş Grup: haberleşme, iletişim, bilişim, inşaat, emlak, elektronik, güvenlik, ileri teknoloji, tekstil, finans, muhasebe, ve hukuk alanlarında faaliyet göstermektedir. Şirketlerimiz başta Eskişehir olmak üzere ülkemizin birçok bölgesinde faaliyet sağlamakta olup yüzlerce kişiye istihdam sağlamaktadır.

Özateş Grup, kuruluşundan bu yana ortakları ve diğer paydaşlarıyla istikrarlı, devamlı ve uzun ömürlü kaynaklar yaratabilmeyi temel hedef olarak benimsemiştir. Bu amaç doğrultusunda faaliyette bulunduğu tüm sektörlerde kalite, müşteri memnuniyeti ve kârlılık elde etmek, şirketlerin önceliklerini oluşturmaktadır. Faaliyette bulunduğu her coğrafyada kalıcı değerler oluşturma ilkesiyle hareket eden Özateş Grup, sürdürülebilirlik yaklaşımlarıyla geliştirdiği iş süreçleri, hizmetleri ve ürünleriyle, toplum ve iş dünyası için öncü projeleri hayata geçirmektedir.

Ayrıca grup şirketimiz; “Özateş” markasıyla yarattığı güvenilir imajı, sektörlerdeki lider konumu, güçlü finansman yapısı, yasalara ve etik değerlere duyduğu saygıyla, 25 yılı aşkın tarihiyle elde ettiği tecrübeyi yarınlara taşıyarak büyümeye devam edecektir.

Faaliyet Alanları

İleri Teknoloji, Güvenlik

Özateş İleri Teknoloji Tic.Ltd.Şti.

->
Hukuk

Özateş Hukuk ve Danışmanlık

->
İnşaat, Emlak, Otomotiv

Deza Otomotiv Yapı Tic.Ltd.Şti.

->
Haberleşme, İletişim, Bilişim

Özateş İletişim A.Ş.

->
Tekstil

Özateş Konfeksiyon Tic.Ltd.Şti.

->

İletişim

Telefon

(222) 323 52 52

Adres

Sazova Mah. Fetihler Sok. No:22 Tepebaşı/ESKİŞEHİR 26150

Konum